בית אירועי EO ישראל יזמות בדרום? You betcha!

יזמות בדרום? You betcha!

סיור מרתק בנגב עם בני.ות זוג.

ראשון

16 בינואר, 2022
07:15

המיקום מוצג רק לחברי EO

לחברי EO ובני/ות זוג

יום סיור שלם וחוויה בלתי אמצעית של עולם החדשנות והיזמות באיזור רמת נגב.

נזכה לביקור וארוח אישי מאוד (כמו שרק חברים של טובה יכולים להציע) אצל משפחה בדואית ברמת בקע. לא ״אוהל בדואי לתיירים״ אלא ממש נשב לארוחת רועים עם עאדל. יכול להיות, שנשות EO שיצאו לסיור אפילו יזכו בהצצה נדירה לתוך הבית, וישוחחו עם הנשים במקום.

לאחר מכן נמשיך לאזור ניצנה, ונלמד על מקוריות וחדשנות בחינוך (על מכינה לפנסיונרים כבר שמעתם?).

נמשיך לכיוון הגבול, ונראה את המתרחש באיזור מעבר הסחורות היבשתי.

התחנה הבאה: באר מילכה – כולנו אוהבים עגבניות שרי, ושמענו מיתוסים שונים על ״היהלום האדום״. כאן נשוחח עם יזמים וחקלאים שישתפו במה שקורה באמת בתוך עולם האגרוטק. נמשיך לבקר ביקב אקולוגי, ונלמד על התהליכים בהכנת יין בסביבה מיוחדת זו.

מכירים את ״מגדל האש״ בשדה הסולארי באשלים? אז בסיור הזה תזכו להכיר אותו מקרוב. נקיים סיור ותצפית, ונלמד על היתרונות והקשיים שבהקמת מיזם כזה.

לבסוף, נתכנס במרכז המחקר ופיתוח של מועצת רמת נגב, וניפגש עם ראש המועצה – ערן דורון. ערן ידבר איתנו על הקשר המיוחד שבין יזמות, חדשנות, ציונות ופוליטיקה. הוא ישתף באתגרים המיוחדים למועצה שהיא בעלת השטח הגיאוגרפי הגדול ביותר בישראל, וכזו ש 97% משטחה הוא שטחי אש ושמורות טבע.

לאחר יום מלא וגדוש זה, נעשה דרכנו למרכז, וניפרד בשמחה.

נפגשים בראשל״צ, בחניון איקאה, ומשם ממשיכים דרומה באוטובוס.

עלות: ההשתתפות בסיור הינה ללא תשלום לחברי EO. תהיינה תחנות עצירה לארוחות קלות לאורך היום, וכל חבר/ה יתבקש לשלם בעבור הארוחות שלו/ה.

הרשמה לאירוע

רק חברי וחברות EO ישראל יכולים לרשום משתתפים לאירוע. לפני שנוכל להמשיך, אנחנו צריכים לזהות אותך כחבר/ת EO ישראל.
המחיר לחברי EO
*חינם
המחיר עבור משתתפים אחרים
*חינם
* הכרטיסים חינם רק עד 13/01/2022 ב-07:15

תנאי ביטול: ניתן לבטל את הרישום ללא דמי ביטול עד 72 שעות לפני האירוע. לאחר מכן ביטול או אי-הגעה יחויבו בתשלום של ₪100.

הרשמה לאירוע

הכירו את...

שמוליק ארן

יזם ומנהל, שמוליק ארן – מנטורינג לבכירים – שגר את עצמך דרך תקרת הזכוכית שלך!

שמוליק ארן

מנטורינג ואימון עסקי ואישי לצמיחה עבור יזמים, מנהיגים וקבוצות הנהלה בחברות קטנות ובינוניות.

תריסרי תהליכים אישיים וקבוצתיים שהובילו לתוצאות פורצות דרך. רפרנסים ושמות חברות ניתן למצוא באתר שלי.

כמנכ”ל של נקסטנין הפך את החברה מחברה בדרך אל הפח לחברת מהפך ולמובילה עולמית להגנת סייבר בסביבות תעשייתיות ועד לרכישתה על ידי חברת הוניוול.

כשותף בחברת XT אחזקות, חברת השקעות מובילה, הוביל עסקאות השקעה מוצלחות רבות, וביצע תהליכי תפנית מלאים בחברות פורטפוליו תוך השגת תשואה של פי 2 עד 8.

עמדות בכירות כחלק מהצמיחה של קומברס טכנולוגיה מחברה של 80 איש עד ל- 5000 עובדים, ולחברה הנסחרת בנאסדאק בשווי של 10 מיליארד דולר בתפקידי מכירות, שיווק ומו”פ. בית ספר מצוין.

תואר שני בהנדסת חשמל ותואר ראשון במתמטיקה ופיזיקה, שניהם בהצטיינות. בוגר האקדמיה הצבאית היוקרתית בישראל תלפיות.

יזם ומוביל של פרויקט שזכה בפרס ביטחון ישראל המוערך בזמן ששירת ביחידת 8200 בצבא ההגנה לישראל.

למד והתנסה רבות באימון, הנחיית קבוצות, משחק וליצנות, על מנת להרחיב את יכולותיו במנטורינג ובאימון להצלחה.

נשוי ואב לחמישה ילדים מדהימים.

תחביבים: תיאטרון, אופניים, שחייה, שיט, צלילה, חיים.

טובה ואלד
ירון גיסין
דניאל גרין
חגי קלורמן-ערקי
רעות מנשה